maanantai 31. elokuuta 2015

Käpy

Miitti oli siis Oulussa 22.8. ja muutama tyyppi lähti sitten aamusta Rovaniemeltä sinne ajelemaan varta vasten. Oli aika uuvuttavaa, mutta kuitenkin sen arvoista. Ulkoilutin uutta mysteerimekkoani, jonka ostin käytettynä jokunen viikko sitten, eikä sen alkuperästä oikein ole mitään havaintoa. Mikä ihmeen merkki se sellainen "8mm" oikein on? Sievä mekko kumminkin. Sopi onneksi päälle, jos olisin yhtään rintavampi tyyppi, ei olisi mennyt. Ensimmäinen empirevyötäröinen mekkoni myöskin.

Jee vihdoinkin valkoiset kenkäni mätsäävät ja pääsin kokeilemaan ihan vaaleaa asua. Kuumuuden takia jätin kumminkin peruukin pois, aamun kiireessä törhelsin tukan parilla pinnillä niskaan ja hattu vain päälle.

Mätsäsin valkoisen asun sitten ihan vasiten mintunvihreän kanssa, niin pääsi edes kerran elämässä käyttämään tuota somaa lasten sateenvarjoa - päivänvarjona tietysti. Asua ei nyt ihan shiro lolitaksi voi laskea, mutta close enough.
Kävimme Pannukakkutalossa, mistä sai onneksi myös suolaista pannukakkua (hyvää oli tomaatti-mozzarella-pesto!), vähän pyörimme kaupungilla, ja kuvailimme Ainolanpuistossa. Jäljellä olevien kanssa menimme vielä istuskelemaan kahvilaan ja tankkaamaan nestettä, siellä oli onneksi iso invavessa jossa sain rauhassa vaihtaa mukaani ottamat vaihtovaatteet päälle. Fiksu veto, sai sitten rauhassa torkkua kotimatkalla ilman, että mikään ahdisti. Ainahan lolitavaatteet vähän epämukaviksi käyvät päivän mittaan, varsinkin kuumalla säällä.
Yhteiskuvia tuli monta (miinus kaksi tyyppiä, meitä oli alun perin kahdeksan), mutta emme oikein osanneet olla niissä kunnolla. Tässä ainoa suurin piirtein asiallinen.
 Ja käpy.


Jos joku mietti, miksi sääreni näyttävät vähän läikikkäiltä - noissa sukkahousuissa on kuvio, jonka kuuluisi kai muka jotenkin näkyä.

Tämänmoinen rintakoru tarttui tuolta reissulta mukaan, samoin teetä. Hämähäkit ovat hienoja.

3 kommenttia:

 1. Hieno asu;) kuulutko muuten Lolita Finland whatsApp ryhmään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ En kuulu, miten sinne pääsee mukaan? Pitää antaa jollekin numero ja se kutsuu? Kelle? :O

   Poista
  2. En tiedä.. Ajattelin vain kun luin jostain toisesta blogista että sellainen ryhmä on olemassa.. en siis itsekkään ole siinä mukana.

   Poista

Penni ajatuksistasi.