torstai 3. syyskuuta 2015

Kotikolosta päivää

Tämä nykyinen kämppä on viihtyisä ja mukava, neliöt on fiksusti suunniteltu, rakennus on uusi ja ilmastointi löytyy, ja toistaiseksi olen mielestäni melko hyvin jaksanut pitää asunnon kunnossakin, mikä tietysti lisää viihtyisyyttä suuresti. Kaikelle muulle on ihan sama silloin, jos joka paikka on täynnä roskaa, likaisia vaatteita ja tiskejä, eikä ympäriinsä pysty edes kävelemään ilman roinan väistelyä. Sellaistakin minulla on joskus ollut.


Otin silloin heinäkuussa muuttaessani videon kämpän tilasta, mielessäni oli jo silloin, että voisin sitten myöhemmin kuvata sitä valmista kotia.


"Ennen":
Nyt olenkin sitten saanut kuvattua sen "jälkeen" -videon. Vaikka tottahan se on, että täällä on vielä jokunen laatikko ja yksi mysteerijätesäkki, eikä seinillä ole vielä kaikkea mitä pitäisi, niin samapa tuo. Koskapa ihmisen koti olisi täysin valmis?

Nyt minulla tietysti on taas tämä kriisi värien kanssa. Kaipa se sitten tulee joka kevät ja joka syksy, niin kliseistä kuin onkin. Keväällä iskee pastellihysteria, nyt pitäisi taas olla kaikki lähinnä mustaa. Olen aikonut jo vuosikausia esim. maalata kirjahyllyni, mutta niin milläkä värillä? Hohhoi.


Tänään palelee ja nukuttaa ja keuhkoihin ja kurkkuun koskee, sekä lihaksia kolottaa. Varmaankin taas melkein tulee flunssa, mutta ei sitten kunnolla tulekaan. Kohta on uusi lääkärinaika, ensi viikolla. Lääkäri täällä on yllättäen ihan jees, olen kovin tottunut sellaisiin ärsyttäviin ylimielisiin kaikentietäjiin, jotka eivät anna suunvuoroa ja jotka ovat jo kyllästyneitä ammattiinsa. Varsinkin mieslääkärit. Tällä kertaa onkin sellainen nuorempi mies, se vaikutti kiinnostuneelta siitä mitä sanon, ja osasi kysellä sellaisia asioita, joita kukaan muu ei ole koskaan tullut kysyneeksi. Varmaankin ensi viikolla sen kanssa sitten sovitaan jotain uusista tutkimuksista. Minulle on tehty neuropsykolgisia tutkimuksia neljä vuotta sitten eräällä kuntoutuskurssilla, niistä ei ilmennyt mitään, mutta ne ovatkin ilmeisesti keskittyneet ihan väärään asiaan. Uusia neuropsykologisia tutkimuksia siis. Eri ammattilaisia. Ehkäpä ihan upouusi kiiltävä diagnoosi? Kerron sitten lisää, kun tiedän jotain.
4 kommenttia:

 1. Tosi viihtyisän kodin olet näköjään löytänyt! Niin paljon nättejä asioita, oi ja voi. *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä voisin kuvitella asuvani vaikka kauemmin kuin vain vuoden, ehkä jopa kaksi :D Haluaisin laittaa kämppää vielä kodikkaammaksi vaikka millä tavoilla, mutta pikku hiljaa tässä ku inspis iskee. Kiitoksia <3

   Poista
 2. Ihanalle näyttää kotisi! :3

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.