keskiviikko 16. syyskuuta 2015

We're here to see you dance

Minulla on nyt Chess Storyn Starry Night Angel JSK. Löysin sen käytettynä, kuten lähes kaiken lolitani. Tällaisen kummallisen nukkemaisen asun sain siitä aikaiseksi tässä eräänä päivänä. Ihmeen sweetin mekon kyllä ostin..? Vaan taas kerran enkeleitä, jo neljäs enkeliaiheinen vaatekappale lolitakokoelmassani. Tällä kertaa tällaisia söpömpiä enkeleitä, ei tuomiopäivän sanansaattajia.

Otin pari kuvaa riisuttuani mekon ja peruukin koska lolitan alusvaatteet on söpöt.Tänään taas hermoa kiristää. Kone taas reistailee. Mökötän mieluusti koko päivän kiitos.6 kommenttia:

 1. Sulla on raitasukkia myöten katastrofin ainekset tuossa asussa, mutta olet silti saanut sen toimimaan. Aivan upeaa, näytät ihan monsteri-nukelta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säikähdin aluksi että nyt tuli ilkimyskommentti mutta ei se sitte ollutkaan :D Kiitos! Säännöt on tehty rikottaviksi.

   Poista
 2. Ahahha mulla on samanlaiset sukat! :D Tosi nätit meikit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa kaupoissa enemmän värikkäitä raitasukkia :O Totta puhuen tunne oloni vähän hölmöksi tämmöisissä meikeissä, mutta käytän joskus silti, koska pakko. Kiitos ^^

   Poista
 3. Onpas kyllä ihanan söppänä uusi mekko ^^ js sen kantaja tietty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vieläkin ihmettelen tätä heräteostosta. Ehkä tällä kertaa tulee taas vähän pitempi pastellikausi :D Kiitus <3

   Poista

Penni ajatuksistasi.