sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Trash

Kolmelta alkoi jo hämärtää tänään. Äiti kielsi murehtimasta etukäteen mutta ahdistaa silti ajatus koko pimeästä talvesta.

Ensi viikonloppuna on pakanavuoden tärkein juhla, mutta en jaksa kyllä välittää yhtään. Hyllyllä on viisi kurpitsakoristetta, mutta eihän täällä saa edes polttaa kynttilöitä. Ostin pikkuisen aidonkin kurpitsan, mutta en jaksakaan kaivertaa sitä. Perjantaina on nuortenryhmän halloween-juhla, lupasin mennä torstaina leipomaan. En jaksa. Huomenna on puutyö. En jaksa.

Olen maratoonannut veljen kanssa Game of Thronesia koska se on ollut kipeänä ja minä olin jäänyt jumiin jonnekin kakkoskauden alkuun. Nyt olemme puolessavälissä kolmoskautta. J:n mielestä minun olisi pitänyt tänään tulla katsomaan se loppuun, mutta en jaksa kävellä sinne. Olisi pitänyt käydä ostamssa ruokaa, mutta en jaksanut. Olisi pitänyt käydä suihkussa eilen illalla tai tänä aamuna, mutta en ole jaksanut, enkä ehkä jaksa tänä iltanakaan.

Koneellani on nyt Linux syystä joka on liian pitkä ja tylsä selitettäväksi. En pidäkään siitä. En saa ladattua tarvitsemiani ohjelmia. En yhtään pidä siitä, että tutut asiat muuttuvat yhtäkkiä hankaliksi ja pitää opetella tekemään ne uudella tavalla.

On raskasta. Mikään ei ole niinkuin pitäisi. Mitään en jaksa tehdä, tai mitä jaksaisin en voi, ja mitä voisin en jaksa. Kello on 20 yli neljä ja täällä on ihan pimeää.
En muista kuinka monen viikon takaa on pilvimekkoasu. Käytiin äitin kanssa katsomassa Marnie - tyttö ikkunassa sinä päivänä.En voi sietää näitä kuvia, en oikein edes osaa sanoa miksi. Julkaisen äkkiä enkä katso enää.


6 kommenttia:

 1. Itseänikin ahdistaa jumalattomasti tämä pimeys.. En halua että tulee pimeää jo ennen kun pääsee kunnolla ylös.. Vastahan aloin odottamaan päivien pitenemistä. Omaan päähän se tuntuu todella ikävältä, ja jokavuotinen syysmasennus tulee pimeyden myötä.. huoh. Paljon jaksamisia sinulle kuitenkin!
  Rakastan kynttilöitä, mutta nyt kun joka puolella roikkuu erillaisia halloween koristeita niin olen pitänyt ainoastaan led tuikkuja päällä. Ahdistava tulipalovaara... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole paljonkaan muistikuvia viime keväästä (tai viime talvesta tai viime syksystäkään), joten tuntuu vähän niinkuin harakoille olisi mennyt. En paljon muista sitä kun päivät pitenivät ja hiirenkorvat puhkesivat, ja sitten melkein koko kesäkin meni vähän niinkuin unessa. Ehkä se tekee tästä syksystä näin ankean tuntoisen. Yritän vain olla ajattelematta kaamosta ja pitkää talvea, heh :D

   Mullakin on ledikynttilöitä, mutta ei ne ole kauhean hauskoja. Pitää ostaa parvekkeelle sievä lyhty, saa ainaki siellä polttaa kynttilää. Aah voin kuvitella kuinka ihanan halloween-tunnelmainen kämppä sulla on! <3

   Poista
 2. Minä vihaan kans pimeyttä ja koleaa ilmaa. Yritän lohduttaa itseäni virittäytymällä Halloweentunnelmaan, mutta se on yleensä aika lyhytaikainen lohtu. Aivan ihana tuo luurankosukkis&pilvimekkoasu <3 Minäkin haluan ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pimeä yleensä ahdista näin paljon, mutta näin tällä kertaa :/ Tarvin kyllä lisää jouluvaloja! Ne auttaa vähän!

   Kiitos kehuista! Mietin just tänään että pitää käyttää kohta taas ihanaa pilvimekkoa, tykkään siitä niin kovin. Haaveilin sellasesta monta kuukautta ja sitte huppista löytyi ihan huuto.netistä :D

   Poista
 3. Oi, Game of Thrones on ehkä paras sarja ikinä! Kuka on sun suosikkihahmo? Aivan ihania asukokoinaisuuksia sulla taas, varsinkin noi luurankosukkahousut on ihan huiput. Linux on perseestä, ainakin alkuun, vaatii ihan hirveän totuttelun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ku ollaan menossa neloskaudessa, tuumin, että hyvä sarjahan tuo on, mutta ei oikein pysty kauheasti eläytymään ja kiintymään hahmoihin, ja miksi kiintyisin, koska ne kaikki kuolee kumminki. Ei jaksa edes harmittaa ku taas joku kuolee. Enkä hirveästi tykkää kaikesta politiikasta ja juonittelusta ja kusipäisyyestä :D Minun lemppari juoni tapahtuu siellä muurilla ja muurin takana atm! Daenerys on silti ehkä lemppari hahmo, sen kuolema kyllä harmittais. Ja varmaan seki vielä kuolee, jääköhän sinne yhtään ketään koko maailmaan eloon.

   Kiitos ^^ Painiskelen taas vähän identiteettikriisin kanssa (koskapa en?) enkä tiiä miten pitäis itseään ilmaista. Mutta noh. Ainaki pilvimekko on ihQ. Linux toimii muuten ku rasvattu, asennus oli maaginen tapahtuma ja kaikki toimii paremmin ku vois ikinä kuvitella, ongelma on vain se ku monet ohjelmat ei ole yhteensopivia, ja pitäis ettiä jotain vastaavia, ja opetella käyttämään, ja äääh ei ole energiaa moiseen -___-

   Poista

Penni ajatuksistasi.