torstai 29. syyskuuta 2016

Paras ostos vähään aikaan

Kuvasin tänään taas videon. Tilasin ebaysta tuota kineettistä hiekkaa, olen nähnyt siitä viime aikoina paljon juttua tumblrssa ja aina halunnut kokeilla leikkiä itsekin. Nyt vihdoin tuli minun aikani.

Tämä on hyvin suosittua tavaraa stimmaukseen, siitä saa mukavia tuntemuksia käsiin, ja sitä on mukava katsella, ja se tekee myös kivoja ääniä. Olen nyt seurannut paljon autisteja ja asperger-ihmisiä, ja kovin moni tykkää käyttää erilaisia stimmausleluja. Hiekan lisäksi esim. sellainen venyvä lima on aika kova juttu.


Pahoittelen valaistusolosuhteita, alussa päivä oli vielä melko valoisa, mutta siinä leikkiessä aurinko alkoi laskea ja videon loppupää oli ihan pimeä. Oli pakko rassata sitten editoidessa kirkkautta, eikä siitä kovin hyvä tullut.

Mutta tajusin vihdoin, miten video kannattaa lisätä blogitekstiin, jotta sen saa näkymään tälläviisii suurempana. Olipas taas monimutkaista olevinaan.

In other news, kuumeilu ja flunssailu meni kai jo vähän niinkuin ohi. Se kesti noin kaksi ja puoli päivää. Mikäs siinä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.