perjantai 11. lokakuuta 2013

Taste my tears, live forever

Tänään syötiin Riesan kanssa maitorahkaa johon pistin mustikoita, karpaloita ja mustia viinimarjoja.

video


Anteeksi laatu, ehdin napata vain yhden kökön kuvan ennen kuin se hoksasi, että sillä oli rahkaa nenussa.

Iltapäivällä kyllästytti, joten lähdin kauppaan ja kävelylle. Sitten istuin hautausmaan kiviaidalla syömässä halloween-suklaata. Siellä on mukava istua, se on lähin puistoa muistuttava alue näillä main ja siellä on rauhallista ja nättiä.

Jänö oli jo muuttumassa valkoiseksi, korvantaustat loistivat.


Suurin osa puista on paljaita, mutta jokunen sievä keltainenkin löytyy vielä.


Kauppaan oli tullut pieni valikoima erinäisiä mukamas halloween-namusia. Kalliita ja tylsiä. Mutta ostin suklaapussin koska olen höpsähtänyt. Onneksi postissa on tulossa vielä jotain namua jenkkilästä, jee.

Ostin myös tupakkaa. Se maistui ihan karmealle. Taisi mennä viisi euroa hukkaan. Muttakun joku siinä syksyssä on, että siihen tunnelmaan vain sopii hyppysissä savuava kääryle. Voisin kääriä itse jotain vastaavia ja tunkea sisälle vaikka teetä, jos se maistuisi paremmalta. Typerä juttu, tiedetään.

Huomenna pitäisi mennä baariin. Ööh, en muista koska olisin viimeksi käynyt... Olisiko ollut helmikuussa Helsingin reissulla? Huomenna on spesiaalimpi jutska Grandessa kuitenkin, ja meinattiin veljen kanssa mennä.

Kuvasta poiketen ei olekaan tänään 11.10 vaan huomenna.
Olen löytänyt uusia bändejä viime aikoina, The Eternal Afflict ainakin vaikuttaa melko jänskältä uudelta tuttavuudelta.
2 kommenttia:

 1. Mikä video! Aivan ihana :) *halaa sua ja Riesaa molempia* Tulee kyllä hyvä mieli katsoessa tuota "Namnamnam", "Nämnämnäm!" <3

  Ja Halloween-namusia. Tulee noista mieleen joku pääsiäisen ja Halloweenin yhdistelmä, ei hyvä =(

  Toivottavasti baarissa on kivaa, mukava olet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös pitempi video jossa tapahtui muutakin, mutta sen latauksesta ei tullut mitään, joten pistin tuon lyhyen pätkän. Pitää syyä yhessä Riesan kanssa tästä lähin aina ku on paha mieli ^^

   Onneksi mulla on oikeitakin erinäisiä halloween-namusia! Nuo oli aika kökköjä kieltämättä. Samaa sarjaa ku kököt pääsiäissuklaat ihan selvästi. Mutta niitä on hauska kaivella somasta pussista ja rapistella ulos somista papereista. Olen mainonnan uhri.

   Baarista kerron varmaan jotain myöhemmin täällä :D

   Poista

Penni ajatuksistasi.