lauantai 11. tammikuuta 2014

...but out of mind, yeah

Kuulemani mukaan joskus näytän vähän pelottavalta.

DSCN6952

DSCN6953

Ainakin kynsissä on kisuja.

DSCN6954

DSCN6963

Ja löysin Gina Tricotista täydellisen hupparin, niin suurta materialismionnea taas ettei mitään rajaa.

DSCN6965

Äiti ei arvostanut tätä, kun kävin siellä toissapäivänä kylässä. "Yhyy kasvot ei näy", äh sehän se idea juuri onkin! Piilotteluhuppu!

DSCN6969

DSCN6971

DSCN6975

Olen edelleenkin varsin mielissäni näistä piilareista, käytän aina kun vain silmät jaksavat. Ja välillä vaikka kuivaisikin. Niinkuin tänään. Yyh voisin kyllä ottaa pois jo. Onneksi on silmätippoja. Seuraavaksi haluan valkoiset ja keltaiset, ja mitähän vielä...

Haaveilen tukan ajamisesta kokonaan pois. En taida vieläkään uskaltaa tehdä sitä, vaikka olen aina silloin tällöin siitä haaveillutkin jo kai monta vuotta. Ehkä vielä jonain päivänä. Unirytmi on nyt ihan jännä, menen nukkumaan jo kuuden-seitsemän aikoihin illalla, herään keskiyön maissa pariksi tunniksi valvomaan, ja sitten nukun vielä aamukuuteen tai seitsemään asti. Tänään kyllä heräsin jo neljältä. Ihan omituinen rytmi, mutta oikeastaan ihan kivakin. Aamuisin ylös nouseminen on yleensä niin kurjaa kun herätyskello pärisee ja unngh, mutta nyt on mukavaa ja leppoisaa. Käytiin Haltiapojan kanssa aamulla kahdeksalta aamukävelylläkin, postista hain tilaamiani lakanoita. Päätin, että tarvitsen lakanoita, eikä mikä tahansa nyt kelvannut, joten tilasin Ellokselta mustavalkoraidalliset ja mustavalkosalmiakkiruutuiset. Hankin myös mustia aluslakanoita. Hyvin näkyy sitten kissankarvat. Että kun inhoan eräitä apinakuvioisia lakanoitani (lahja äitiltä joskus muinoin), en suostu nykyään enää nukkumaan niissä lainkaan. On se tarkkaa.

Vihdoinkin kunnolla pakkasta, oikein sievä päivä, aurinko peräti näkyy, on valoisaa, sai ikkunan ääressä kuviakin oho! Koskahan viimeksi olisin nähnyt auringon, kun lomalla oli niin kökkö rytmikin...

Tänään mennään J:n kanssa iskälään taas vaihteeksi.


En keksi muuta kirjoitettavaa joten siinä on derp. Hyvää lauantain jatkoa.

9 kommenttia:

 1. Aivan tajuton tuo huppari, sopii sinulle kuin nakutettu! Upeat meikitkin, kauniit kasvot sinulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iih maailman paras huppari! <3 Kiitos ^^

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No ei hemmetti kun kesti kauan tajuta mitä oikein tarkoitat! xD Mutta joo, jee <3

   Poista
 3. Uskon, että sulle passaisi mainiosti (myös) "hiuksettomuus"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenties, mutta ongelma on siinä että sitte jossain vaiheessa oltuani tukaton vaikkapa vuodenpäivät, haluankin kasvattaa sen takas, ja sehän se vasta on arsesta se +___+ Ajattelen liian pitkälle kai!

   Poista
  2. Onhan niitä peruukkeja jos kaipaa vaihtelua :)

   Poista

Penni ajatuksistasi.