tiistai 14. tammikuuta 2014

I'll find you

Tästä lähin käymme kuntoutusryhmän kanssa kuntonyrkkeilyssä joka toinen tiistai. Tänään oli nyrkkeilypäivä. Rystyseni ovat ihan punaiset ja kipeät, käsilihakset jumissa, aivan niinkuin tuntuisi siltä, että on tehnyt jotain fyysistä. Oli muutenkin kovin reipas päivä. Nyt kello on jo peräti seitsemän, eli nukkumaanmenoaika ihan selvästi. Eilenkin taisin mennä nukkumaan kuudelta, ja olen tässä kyllä jo pari tuntia haaveillut sängystä. En edes ehtinyt pestä pyykkiä tänään, enkä lämmittää saunaa. Jännä kun tuntuu olevan niin paljon tekemistä, tai paljon entiseen verrattuna. Jospa viikonloppuna käyttäisin kokonaisen päivän siivoamiseen ja järjestelemiseen.



Kuvia eiliseltä, sain aamulla aikaisin inspiksen tehdä vihdoin jotain sille mustalle peruukille, jonka kanssa tappelin tuossa jokin aika sitten. Ei se mikään kovin hyvälaatuinen peruukki ollutkaan, ensi kerralla ostan paremman. Nips naps kävi sille, sitten vähän talkkasin ja takutin. Tuli ylivalottuneita ja epätarkkoja kuvia, ihansama, kuitenkin ihan kivoja.

ll1

ll2

ll5

ll6


Pystyraidalliset legginssit ovat kuulemma Obelix-pöksyt.


Yhdennäköisyys on kieltämättä hämmentävä.

ll7

ll3

ll4

Huomenna on 30 astetta pakkasta, ehkä jätän minihameen jo kotiin.

10 kommenttia:

  1. Tosi nättejä kuvia :) Ja joo itse luovuin jo tänään -19 pakkasasteen kohdalla minihameesta :D Koitin housuja mutta en mä vaan osaa käyttää enään, pitkä-hame-aika alkakoon siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Ehkäpä tässä -30 asteessa voi jo käyttää pitkää hametta, ehkä jopa parit alushameet auttais, koska yyh housut on ihan arsesta +___+ Toppahousut on ainoat joita voisin harkita!

      Poista
  2. Nätti! Sulle sopii niin monenlaiset jutut ^^)
    Mä tarkenen hameessa vasta +20 kelillä. Nyt on tupla-Obelixit jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Minun jalat taitaa olla karaistuneet kylmälle, kuulen jatkuvasti päivittelyä siitä miten tarkenen ;_; Tuumin tässä just, että taidan läkähtyä tänään, on niin paljon kerroksia ja monta pitkää hametta päällä...

      Poista
  3. Nyrkkeilypäivä! <3 Kuten mullakin :)

    Asterix-pöksyt on suloiset ja Asterixista tulikin mieleen, et oon aina luullu et toi iso on Asterix ja pikkunen on Obelix. Aion vieläkin kutsua tota isoa Asterixiks, jääräpäisesti! Mitäs antoivat mulle aikanaan sen mielikuvan =)

    Toivottavasti ei paikat oo liian kipeet huomenna :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä kolottaa käsivarsia :O <3 (mutta ei onneksi niin pahasti)

      Olkoon sitten Asterixit, käyhän se niinkin! :D

      Poista
  4. Onko tuo se sama huppari kuin tuolla alempanakin? Näyttää vähän liian kivalta, haluan kanssa!

    Peruukista tuli nätti! Osaiskohan sitä itsekin käyttää peruukkeja, saisi aina vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama huppari on! Ihan in löööv ♥ Niitä on vielä myynnissä GT:ssä, vink vink, ostin omani koossa L jotta saan syrjäytyä rauhassa siellä piilossa!

      Laadukkaita peruukkeja on yllättävän mukava käyttää, ja siihen tottuu äkkiä, mitä nyt ihmiset joskus ihmettelee. Ne myös lämmittää pakkasella :D Haaveilen justiinsa uusista peruukeista tässä...

      Poista

Penni ajatuksistasi.