keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Yritys

DIY-projekteja pukkaa, liian paljon ideoita ja juurikin tällä hetkellä liian vähän rahaa hankkia tarvikkeita. Onneksi minulla on muistivihko juuri niitä ideoita varten, jotta voin äkkiä kirjoittaa ylös ja vaikka piirtää luonnoksia, jotta muistan, mitä joskus suunnittelin. Tänään olen taas salaa toivonut, että osaisin ommella, ja eihän siinä muuta olisikaan kuin opetella... Mutta kun en oikein pidä ompelukoneista jostain syystä. Eräs ompeluprojektini, joka minulla on ollut työpajalla kesken jo jonkin aikaa - mutta ihan kohta valmis - on ommeltu kokonaan käsin, koska se vain on rentouttavampaa. Tietysti aikaavievämpää myös. Ja vähemmän nättiäkin.

Olen pitänyt tätä postausta välilehdessä keskeneräisenä tuntikausia, haluaisin kirjoittaa, mutta ei irtoa. Annan periksi ja olen kirjoittamatta.

Kuvia viime ajoilta sitten.

apo1

DSCN8210

Tosiasiassa loikkasin 2010-luvulle jostain 80-luvun postapokalyptisesta scifileffasta.

17

Ja joku keijuilupäivä viime viikolta:

DSCN8249

Se joululahja Kiinasta sitten tuli! Mekkoa en ole vielä käyttänyt, se on jotenkin kovin talvinen, paksua samettia ja kultaa... Mutta paitaa ja saappaita pääsin jo kokeilemaan:

fox1

fox2

DSCN8347

Saappailla oli muuten oikein mukava kävellä ja tuntuvat olevan tukevaa tekoa, mutta jostain syystä toinen niistä hinkkasi akillesjännettäni auauau, toivon mukaan se käytössä pehmenee. Erikseen kuva salkustani, kun se on niin soma:

DSCN8349

Sneak peek the mekosta kun sovittelin sitä päälleni:

DSCN8266
Oli muuten juuri oikean kokoinen ja mittakin aika hyvä!

Ja sitten eilen liehuin emon ja sen siskon kanssa ulos syömään, söin ensimmäistä kertaa elämässäni ruijanpallasta. Täti ihasteli tukkaani kovin, viimeksi kun nähtiin viime kesänä, lettini oli vaalea.

DSCN8400

DSCN8410

Nom.

DSCN8415


Tänään minulla onkin ollut kurja olo, sellainen kurja olo joka iskee joka kuukausi meille naisenpuolille, ja olenkin sitten syönyt lähinnä suklaata ja särkylääkkeitä. En taida lähteä aamulla kuntoutukseen, tänäänkin olisi pitänyt jättää menemättä. Meinasin pyörtyä sieltä pois kiiruhtaessa, ihan silkasta tuskasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.