lauantai 31. toukokuuta 2014

Morning dew

EHKÄ SE JOHTUU SOKERISTA en edes tiedä, en oikeastaan ole syönyt juurikaan namia, kello on silti kukonlaulu ja pitkästä pitkästä aikaa minä tillitän tässä. Ehkä kaikki alkoi siitä kun keskiyön aikoihin päätin kokeilla jotain uutta ja jännää, ihan vain huviksi, ja sitten kello oli kaksi ja sitten neljä. Keskiyön inspiraatiot.

Ehkä se johtuu siitä, kun on hämärää ja tuulista ja sateista ja ulkona tuoksuu niin syvästi maa, emo, märät puut ja tuoreet tuomenkukat ja haikailen taas metsään, maalle, iskälään. Jospa tänään. Viikossa kesä etenee niin paljon. Jää niin paljon näkemättä. Jäi ensimmäinen pääskynen ja ensimmäiset hiirenkorvat ja viimeiset jäät näkemättä. Eivät asiat ole yhtään samoja täältä betonibunkkerin näkökulmasta.

Jonain päivänä minä asun siellä taas, eikä yksikään vuodenaikojen pienenpieni sykäys jää näkemättä.
Ja sitten ajattelin ensin decora-ihmisiä, inspiroiduin, mutta päädyinkin lopulta kokeilemaan shironuri-meikkiä. Ihan kökkö, käsittämättömän huono Stargazerin vitivalkoinen meikkivoide, kömpelöt siveltimenvedot ja ties mitä, mutta silti oi, sievä.

Niin kovin sievä olo.


shiro8

shiro7

shiro6

shiro4

shiro2


En varmaankaan silti lähtisi ulos naama valkoisena. En tunne, että tämä on eduksi kasvoilleni, vaikka pikku juttuja onkin helppo huijata kuvissa.Vaikka.... niin kovin sievä....Valkonaama.
Olen niin onnellinen uudesta Tarot-pakastani. Se tuntuu toimivan. Se kertoi hyvin suorasanaisesti, ja minä tottelin, ja nyt on hyvä mieli. Jopa noob sai pakasta välittömästi ihan oikeaa hyötyä irti. Hieno tunne. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan lisää, opettelemaan, tutustumaan jokaiseen korttiin, saamaan ne kaikki selkäytimeen, kuluttamaan sen ihan omaksi, katsomaan kortteja muille.6 kommenttia:

 1. IIhana! ♡ Näyttää kovin nätiltä, ainakin kuvissa! Photoshootti-lookki? ;)
  Shironuri on kovin viehkeää, tekee niin mieli joskus kokeille, mutta sitten joskus, kunhan sen inspiraatio tulee. Nuo öiset inspistouhuilut on niin parhaita, mutta miksi ihmeessä ne tulee aina siinä puolen yön kieppeillä!? xD

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Pientä kuvien fiksailua, niin karsean läikikkään valkomeikin sai näyttämään suurin piirtein tasaiselta... Minkähän merkkistä meikkivoidetta pitäisi hankkia :/

   Olisi kyllä ihana päästä tekemään jotain shironuri-photoshoottia, mutta eipä ole vielä ikinä ollut mitään photoshootteja, ehkä vielä joskus, jos onnistun tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin!

   Öiset siivouskohtaukset ovat ärsyttäviä, kun ei uskalla imuroida, mutta öiset saunatuokiot ovatkin sitten niitä kaikkein parhaita. Yö on parasta aikaa kaikelle.

   Poista
 2. Hieno ja todellakin sievä ♥ shironuri tuli ihan uutena terminä itselle, mikä nyt ei ole yllätys... mutta hieno. Samaan aikaan pelottava ja viehkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Shironuri on kai pikku hiljaa tulossa suuremman yleisön tietoisuuteen, itse muistaakseni törmäsin siihen tumblr:ssa. Todella erikoinen ja joskus hyvinkin aavemainen tyylisuuntaus, ja kovin laaja. Olisi hauska kokeilla useamminkin.

   Poista
 3. Ah shironuri on niin kaunista! Itse en ole vielä kokeillut kun oma naama ei meikkejä kovin hyvin siedä, mutta haaveena olisi toteuttaa tämä joskus. Todella sievä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jännää kokeilla, mutta kun meikki kökkööntyi sementiksi naamalle, oli myös oikein ihanaa saada pestä se pois melkein heti kuvien oton jälkeen... Kiitos ^^

   Poista

Penni ajatuksistasi.