torstai 29. toukokuuta 2014

Otsikko

Kuntoutuksessa on keskiviikkoisin ollut musapaja, tosin se ei ole aina toiminut ihan niin kuin pitäisi ja se on jäänyt muutaman kerran välistäkin, ja olen itse ollut siellä vain kaksi kertaa mukana. Minut kuitenkin laitettiin molemmilla kerroilla soittamaan rumpuja, koska opettelin jonkin peruskompin joskus lähemmäs kymmenen vuotta sitten. Aluksi ahdisti ihan hulluna mennä sinne soittamaan, mutta meidän ohjaajatyyppi oli ihan hieno, sekään ei soittanut täydellisesti, ja osasi neuvoa hyvin, ja sitten pääsikin jo tunnelmaan, ja käsistäkin hankautui nahkat pois. Olisihan se hauskaa päästä soittamaan rumpuja useamminkin, mutta siinäpä soitin, jota ei niin vain kotiin olohuoneen nurkkaan hankitakaan... Eikä se muutenkaan kuulosta miltään ilman muita soittimia menossa mukana.

Musapaja taitaa olla kahden viikon päästä vielä kerran, ja sitten se loppuu. Syksyllä ehkä taas, mutta minäpä en ole silloin täällä enää. Sirkusta ja kuntonyrkkeilyä ei enää ole kuntoutuksessa lainkaan, eli ei oikeastaan mitään minua kiinnostavaa liikuntaa. Tai ei kai nykyään yhtään mitään liikuntaa, kun ketään ei tunnu kiinnostavan. Paitsi torstaisin uinti? Kävin siellä viime torstaina, en taida mennä toiste. Kloorivesi yh.
No jaa, laitan jotain kuvia öööh... tiistailta kai, se taisi olla se päivä kun heräsin ja puin ja meikkasin, mutta sitten jäin ajattelemaan liikaa enkä uskaltanutkaan lähteä ulos. Olisi minulla kuvia viime viikonlopultakin, mutta mennään nyt ihan epäloogisessa järjestyksessä, yay!

moon4

moon5

moon3

moon7

moon6

moon2
Haluan päästä äkkiä lukemaan, nyt kun sain siihen kipinän, avasin uuden kirjan (eeeei ole edellisiä kesken, ehei!), ja kinostaa. Enkä edes tiedä mitä muuta kirjoittaa.

On tullut nukuttua ihan älyttömästi nyt parina päivänä, sekä yöllä että päivällä. Johtuu kai siitä, kun Haltiapoika on kipeänä, niin sitten minäkin nukun kun se nukkuu, myötätunnosta. Nyt saattaa käydä niin, että tämänpäiväisten päikkäreiden ansiosta menee yö ihan häneksi. Tai sitten nukahdan tuossa tunnin päästä kirja kädessä ja kuola valuen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.