lauantai 22. marraskuuta 2014

Hiisi vei

Olen koko viikon meinannut kirjoittaa blogiin. Pari kertaa jo muka aloitin, mutta en sitten saanutkaan mitään aikaiseksi. Pitäisi kertoa varmaan kaikenlaista, torstain yökoulustakin.

En tiedä. Nukuttaa koko ajan ihan hemmetisti. Olen yrittänyt epätoivoisesti korjata unirytmiäni, mutta se on kovin hankalaa tähän aikaan vuodesta. Marras-joulukuun aikoihin nukun aina ihan miten sattuu, liikaa, päivälläkin.Tein päivänä muuanna ensimmäistä kertaa ramenia, yritin ainakin. Se oli ihan jees, mutta ei nyt hullun hyvää. Ehkä ensi kerralla en tee misolientä. Nuudelien päällä on miniluumutomaatteja, kananmunaa, herkkusientä ja tofua.


DSCN3748


Olen aloitellut joulunviettoa glögin, piparitaikinan ja tähtikoristeiden voimin. Tein tosiaan piparitaikinaa ihan sitä varten, että saan käydä sitä lusikoimassa jääkaapista, en aiokaan leipoa pipareita. Olen aikuinen ja saan tehdä mitä haluan!

DSCN3788


Joltain päivältä joku vaalea asu.

grey


Vampyyrikisun kosto.

DSCN3803


Ja tällä viikolla tein koulussa tämmöistä.

DSCN3765

DSCN3768

DSCN3777


Halusin naamastani kipsimuotin, kuolinnaamioksi sitä sanotaan. Olin haaveillut sellaisesta muutenkin, mutta kun vielä sain idean torstain yökouluhommaa varten, piti alkaa tuumasta toimeen jo tiistaina, että saisin sen valmiiksi torstaita varten.

Öljysin parafiiniöljyllä kulmakarvat ja ripset ettei tartu, vedin sukkahousut päähän tukan peitoksi, leikkasin vaahtopatjasta pään mentävän renkaan ja suojasin sen jesarilla. Kuvanveiston opettaja latoi naamalleni kipsit, ja sitten odottelin siinä lattialla vartin verran kuivumista.

Eihän se hirveän hauskaa ollut, mutta ei niin ahdistavaakaan, kun olin pelännyt. Ei itse asiassa alkanut lainkaan ahdistaa! Tämä on suuri juttu! Vielä jokunen vuosi sitten en olisi todellakaan ryhtynyt moiseen, paniikkikohtaukset päällä ennen kuin saan edes kipsejä naamaan. Opettajakin etukäteen varmisteli, että olethan nyt varma, että haluat tehdä tämän, etkä ahdistu. Sanoin, että kyllähän sitä kai pahempaakin on koettu, ja päätin, että tämähän hoidetaan.

Kipsin kuivuessa se alkoi painaa nenääni oudosti, ja nyt minulla on nenänvarressa hassu mustelma.


DSCN3779


Siitä, mitä tästä lopulta tulikaan, kerron sitten toisella kertaa, se ansaitsee ihan oman postauksensa!Ja yritän vaikka huomenna saada aikaiseksi sen vastauspostauksen, kysymyksiä on tullut ihan tarpeeksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.