lauantai 6. joulukuuta 2014

Nevertime

Kisu kai katselee kummituksia. Viinapiruja. Tai sitten se vain suunnittelee, miten tuonne ylös parvisängylle pääsisi.Hetki numero neljä siihen Eliseltä saatuun haasteeseen. Juon hyvin harvoin kaakaota, koska en ikinä osta maitoa, se vain happanisi jääkaappiin. Viime maanantaina Haltiapoika oli jättänyt minulle kupillisen verran sopivasti, joten kokeilin tehdä ekstraspesiaalikaakaota joulun hengessä.


kaa1

kaa2

kaa3Kannattaa tosin varmistaa, että piparminttuaromi ei ole mennyt vanhaksi 2012. Maistui omituiselta. Onneksi pistin vain ihan pikkutipan. Ja se ei haittaa, että minivaahtokarkit (aka tufftuffit) olivat avatussa pussissa menneet vähän koviksi, kuumassa kaakaossa ne pehmenivät.

Olen lukenut jänniä kaakaoreseptejä tumblrssa ja yritin etsiä niitä nyt jaettavaksi tähän, mutta äh, ei tullut mitään. Hakutoiminto siellä on ihan kökkö. Jouduin näkemään pornoa, mutta en löytänyt hakemaani. Ei sitten.


En jaksa miettiä, kenet tällä kertaa voisin haastaa.


2 kommenttia:

  1. Oooii oon reissun päällä ilman kissujani ja tuli ihmeen rauhallinen olo kuulla tuttua kehräysääntä ;_; <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi olla joku parin tunnin mittainen kokonainen albumi täynnä kehräystä, jota stressaantuneet ihmiset voisivat sitten kuunnella.

      Poista

Penni ajatuksistasi.