tiistai 20. tammikuuta 2015

Frost Moon

Kuvasin tänään videon teekokoelmastani jostain kumman syystä. Oli tylsää. En mennyt kouluun. En ole saanut syötyä juuri mitään koko päivänä. Kokosin kai kolme tuntia typerää lipastoa haettuani Halpa-Hallista uuden ristipääruuvimeisselin, koska vanha oli ties miltä luvulta ja pyöristynyt ja käyttökelvoton. Minun oli tarkoitus tehdä pottumuusia tai jotain, mutta en ole kai sitten ehtinyt, ja nyt kello on taas jo noin paljon, ja epäilen, ettei ajoissa nukkumaan menemisestä tule mitään. Eilen illalla kyllä menin jo puolen yön maissa sänkyyn, mutta eihän se uni tullut.


Niin se video:







Siellä oli -20c joten tuli karvalakille käyttöä. Kerrospukeutuminen onnistui jälleen niin hyvin, että kävellessä tuli kuuma: kaksi toppia, pitkähihainen tunika, neulepaita, neuletakki. Ja tietysti thermolegginssit ja kaksi pitkää hametta ja säärystimet ja moon bootsit.

oo7



oo8


Lisäsin karvalakkiin cameon, soma tuli. Much green.

oo9




Nyt on taas kädet hellinä ruuvaamisesta ja vänkäämisetä tuon tyhmän lipaston kanssa. On se kumminkin ihan jees, ajattelin vielä tuunata sitä jotenkin jossain vaiheessa. Tai siis muuten jees, mutta vain noin puolet kaikista liinavaatteistani sopi sinne...


Yyyh pakko syödä.


2 kommenttia:

  1. kylmä tänään oli :d onneksi kerrospukeutuminen auttaa :3

    siun teekokoelma näyttää hyvältä ♥ ja Lakritsi tee kuulostaa superhyvältä *v*
    siulla on tosi söpö puhetyyli <: aw

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin jo kokoelman jatkeeksi blueberry muffinin makuista teetä, se kaipaa melko ison tujauksen hunajaa ja hieman maitoa, mutta nomnom!

      Söpö puhetyyli o_O Outo ajatus, mutta kiitos! :D

      Poista

Penni ajatuksistasi.