torstai 29. tammikuuta 2015

Wow such bright many color

Niin, värit tosiaan... taas... tuntuvat joltain.

Ja minulla on aika monta kuvaa eilisestä.


hub1


hub2


hub4


hub6


hub7


hub8


hub10


hub11


hub14


hub15


Hienot lakanapainaumat kynsissä oho.


Tykkään siitä kun kulmakarvat mätsäävät tukkaan, varsinkin ihmisillä, joilla on epäluonnollisen värinen tukka. Mutta laitan omiini yleensä mustaa, koska ne ovat luonnostaan melkein mustat, ja vaikka nytkin oli vihreää, ei se kauheasti sieltä mustan seasta erotu. Enkä millään viitsi sheivata kulmakarvoja kokonaan pois, pyh.
Ja nukuin aamupäivällä vähän aikaa. Ja kävin lääkärissä. Ja hain apteekista melatoniinia nukkumiseen ja beetasalpaajia, joiden pitäisi auttaa paniikkioireisiin olematta rauhoittavia ja koukuttavia. Tosin jos on matala verenpaine, niin kuin minulla, ne voivat aiheuttaa huimausta ja jopa pyörtymistä. En kyllä syö niitä joka päivä vaan vain tarvittaessa, joten en huolehdi nyt liikoja. Lääkäri ei oikein osannut muuta, enkä oikeastaan tiedä, mitä muka odotin. Mitäpä se voisi tehdä? Nukuttaa ihan armottomasti, mutta ei saa nukkua päikkäreitä, nyt haluan parantaa unirytmin. Otan ehkä yhdeksän aikoihin melatoniinin. Ja huomenna pitää herätä super aikaisin, koska juna lähtee kahdeksalta yyh.


8 kommenttia:

 1. Miten ihanan värikästä! ♥

  Itse käytän beetasalpaajia juurikin tarvittaessa. Ovat kyllä auttaneet paniikkioireisiin, lumevaikutusta tai ei :p Tykkään just siitä, että ne eivät laita päätä sekaisin vaan tasaavat oloa.
  Matalaverenpaineinen ihminen olen myös, mutta eivät ole merkittävästi huonontaneet ainakaan omaa oloani, vähän saattaa hapottaa esim.portaita noustessa kyllä. Yksilöllisiähän nämä kaikki asiat tietysti ovat^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä tuli ekaa kertaa paniikkikohtaus sitten lääkkeitten oston, mutta tuli myös semmoinen olo, että ääää en halua ottaa pilleriä, joten jäi sitten kokeilematta vielä. Hyvä kuulla, että auttavat kumminkin ainakin sulle.

   Poista
 2. Beautiful look!!!
  would you like to follow each other? let me know...I always follow back.
  Besos, desde España, Marcela♥

  VastaaPoista

Penni ajatuksistasi.