perjantai 6. helmikuuta 2015

I was wrong

Jaksaisinpa kirjoittaa blogiin. Jaksaisinpa käydä läpi kuvia ja muokata niitä ja miettiä mitä kirjoittaa ja saada aikaiseksi kunnon postauksen.

On ollut harvinaisen uuvuttava viikko, eikä edes siinä mielessä, että olisin ollut erityisen huonossa kunnossa, vaan nimenomaan siksi, että olen ollut juuri tarpeeksi hyvässä kunnossa, ja saanut aikaiseksi juttuja, vaikka mitä. Olen käynyt koulussakin. Ollut M:n mukana sairaalassa. Ja nyt sitten olen ihan poikki tästä voimien ponnistuksesta.

Niin ja rahatkin loppuivat nyt sitten, kuten olen syksystä asti povaillut. Laskeskelin kyllä, että vasta maaliskuussa, mutta noh, Aika hyvin laskettu silti. En vielä tiedä, millä maksan koulun ja vuokran sitten vastaisuudessa. Nyt taas harmittaa kaikki rahat, jotka olen käyttänyt turhuuksiin, vaikka eihän sille enää mitään voi. Aina voisi olla säästäväisempi. Aina voi harmitella jälkikäteen kaikkea mahdollista.

Nukuin iltapäivällä kaksi tuntia nojatuolissa ja sitten tunnin lattialla. Nousin lopulta ylös ja hoin uudestaan ja uudestaan itsekseni "niin väsy, niin väsy" ponnistellessani jaloilleni ja laahustaessani kauppaan.

Mutta sain viimein katsottua Wreck-It Ralphin, jei, arvostin. Tykkäsin kovasti koko elokuvan tyylistä ja ulkonäöstä, tarinakin oli erikoinen ja jännä ja paljon hauskuutta. Muutama ärsyttävä juttu, mutta en ole turhan tarkka. Suositella voin.2 kommenttia:

 1. Kappas, katsoin itsekin wreck-it ralphin päivänä eräänä, kiva että sinäkin tykkäsit siitä. Toivottavasti kevätaurinko paistaa sulle ja voit hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kun on vähän omituisempia ideoita leffassa, onnistunut oli.

   Paistaahan se, mutta miksi tuulee niin ärsyttävästi :/ Kiitos, voin kyllä nyt aivan hyvin! <3 ^^

   Poista

Penni ajatuksistasi.