tiistai 5. toukokuuta 2015

This particular self

Taas on ilta ja taas tulee paha olo. Joka ilta. Viime yö oli ihan naurettava, suljin kyllä koneen yhdeltätoista, mutta valvoin silti jotain tekemässä ainakin neljään. Typerä päivä. Piti nukkua niin pitkään. Hoitaja soitti aamupäivällä, että on sairaana, ja perui ajan, joten jatkoin unia... ja jatkoin vähän lisää... ja vielä vähän...

Pushing Daisies on ihan kiva, ei kyllä sellainen AAAH OOOH LOISTAVAA kuin jotkut ovat antaneet ymmärtää, ainakaan vielä, mutta tykkään. On kiva katsella sarjoja ja unohtaa. Sain minä kuitenkin jotain tehtyäkin tänään! Helloconin asu on nyt valmis, olihan se melkein valmis jo aikoja sitten, mutta piti ommella rusettia, ja nappeja nilkkaimiin ja paitaan, ja väkertää pääasiaa. Hyvä tuli. Minun oli kyllä tarkoitus tänään myös kokeilla asua päälle kokonaisuudessaan, ja tehdä meikkitesti. Pläh. En ole edes käynyt ulkona lainkaan.

Ylihuomenna lähden Helsinkiin. Siitä sen täytyy johtua, tämän olon, jännityksestä.
Mutta Limingan vanha hautausmaa on edelleen kiva.
Vietin siellä eilen luullakseni pari tuntia. Istuskelin kolmessa eri paikassa kuuntelemassa ja katselemassa, ei palellut kun oli aika tyyntä, oli oikein rauhallista ja rattoisaa, sain vain mietiskellä. Sotkin sormet pihkaan ja pörröhupparin neulasiin ja sammaleeseen.


DSCN1334


Minulla oli mukana kvartsi, koska halusin siitä kuvia auringossa. Ja nukke, jotta sain toiseen blogiin myös kuvia. Ja kettu, ihan vain henkisenä tukena.

DSCN1363

DSCN1374

DSCN1387


ee1Mieleni teki tämän jälkeen vielä kävellä, joten matkasin Halpa-Halliin ostamaan irtokarkkia ja puuterivipan. Hyvä päivä, eilinen (paitsi yö).

Tämä päivä ei niinkään. Mutta jospa huomenna taas.
4 kommenttia:

 1. Kaunis kvartsi. Näyttää aivan isolta jääpalalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ensimmäinen kerta kun ostin kiven ja tajusin, että hei, tässä on nyt jotain. Tuli melkein itku kun otin sen käteen ekaa kertaa. Ja sen sisällä on sateenkaari! ^^

   Poista
 2. Itsekin usein viivyttelen nukkumaanmenoa. Varmaan se johtuu siitä, että alitajuisesti pelkään uniani ja sitä karmaisevaa oloa, johon usein herään. Olen kyllä aina ollut enemmän yö -kuin aamuihminen, varmaan ihan sekin. Nykyään pääsen kuitenkin yleensä n. klo 02 petiin. Joskus on ollut huonompia kausia, kun on valvonut pitkälle aamuyöhön..

  Oi, Limingan muistuttaa hieman Oriveden hautuumaata. Opiskellessani Oriveden Opistolla minulla oli parin muun synkistelyyn taipuvaisen toverini kanssa tapana käydä ostamassa punaviiniä ja mennä parantamaan maailmaa paikalliselle hautuumaalle - tai säikyttelemään mahdollisia ohikulkijoita olemuksellamme. Nyt, kun muistelen sitä aikaa, niin en yhtään ihmettele, miksi jotkut opistolaiset katsoivat minua hieman kieroon. ;)

  Onpa sinulla hieno aarre. Minäkin haluaisin. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie luulen että pelkään huomista ja päivänvaloa, yöaikaan kukaan ei odota multa mitään. Tai jotain? Miekin koen olevani enemmän iltavirkku, aikaiset aamut on toisaalta ihania joskus kun ei oo lähtö mihinkään, mutta olen selvästi tuotteliain vasta iltaneljän jälkeen.

   Olispa joku kamu jonka kanssa hengailla hautausmaalla karkkia syömässä ja jutskailemassa ja kuvaamassa! <3 Kiitos kommentista ^^

   Poista

Penni ajatuksistasi.