sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Hollow Doll

Huppista en ole vieläkään postannut tästä asusta. Ei sillä muuten olisi niin väliksikään, mutta haluan dokumentoida kaikki lolita-asut, jotta jonain päivänä kenties sitten voin seurata jotain kehitystä. Ehkä. Tämä on jo toissaviikolta tai jopa sitäkin edelliseltä. Kävin vain kylässä äitillä ja kävelyllä, mutta koska oli niin ikävä puffuilua, laittauduin huvikseni.


nadia1


Kaivoin pitkästä aikaa esille tämän Bodylinen hameen, eikä minulla ole edelleenkään oikeastaan mitään siihen mätsäävää, mutta sainpahan vaalean asun aikaiseksi. Mustat mekot vain ärsyttivät sinä päivänä. Kaipaisin jotain siroja, vaaleita kenkiä, jotka sopisivat moneen asuun. Valkoiset lolitakenkäni ovat liian valkoiset. Muistin vihdoin taas käyttää myös Ozz Angelon takkiani, jonka olen omistanut jo ihan lolitaharrastuksen alkuajoista asti.


nadia2

nadia3

nadia4


Tähtiklipsi ja sukkahousut ovat Helloconin ostoksia.


nadia5

nadia6

nadia7


Viimeisenä vielä kuva ilman takkia. Aurinkoisesta säästä voisi kuvitella, että siellä olisi tarjennut ilmankin takkia, mutta ehei.
----------------------------------------------------------
Olen saanut tänään taas kämppää laitettua aika mukavasti, viimeiset laatikot vielä odottelevat purkamista tai varastoon kiikuttamista. Tänään asettelin ja ripustin koriste-esineitä sekä nukkeja ja poneja.

Viime yönä kahdelta sain yhtäkkiä todella randomin idean perustaa tumblr-blogilleni sivublogi... Monet harrastavat sitä, että tekevät vaikka kuinka monta blogia ja postaavat jokaiseen eri tyyppisiä juttuja, mutta minun tumblr:ni on aina ollut sekametelisoppa (vähän kuin bloggerin bloginikin!) ja vannoin tietysti vuosikausia, etten koskaan kyllä perusta yhtään sivublogia. No, viime yönä sitten tämän mielestäni kovinkin hyvän idean saatuani sen tein.

Tässä linkki: Tonight is green

Idea on luoda sinne unenomainen, kaunis, eteerinen ja melankolinen tunnelma vihreäsävyisin kuvin - koska vihreä! Ja jotenkin ajattelin myös minun henkilökohtaista pakanuuttani siellä toteuttaa, mutta saapa nähdä. Että sellaista.


Mieleni tekisi kirjoittaa paljon enemmänkin viime aikojen ajatuksista... On ollut kovin ööh... kovin... jotain. Hankalaa. Pelottavaa. Pitäisi ehkä huolestua. Mutta en uskalla kertoa kenellekään mistään, ja ennen uskalsin kirjoittaa blogiin, mutta jotenkin nykyään sekin pelottaa liikaa. Liian monta lukijaa.

Ja hävettää kun yhtenä päivänä sain hysteerisen itkukohtauksen iskän nähden.8 kommenttia:

 1. ompas ihanan hempeä ja kesäinen asu! Vaikka tänä vuonna ei kesää näykkään -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan näin :D Minusta tämmöinen kesäsää on ihan jees. On kumminkin valoisaa ja mansikat kypsyvät, täysi kesä siis. Aina hellettä parempi. Kiitos kommentista <3

   Poista
 2. ihatuttava asu! sinulle sopii vaaletkin sävyt
  vihreä on kaunista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Kyllä ulkona kuvatuissa otoksissa on aina jotain ihanaa tunnelmaa verrattuna sisäkuviin, varsinkin kesällä.

   Poista
 3. Kehtaako kysyä, mistä olet peruukin hommannut? Ihana! Kaipailisin itsekin meinaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa mutta en tiedä onko siitä paljon apua! Ostin huuto.netistä joltain myyjältä joka lähetti uusia käyttämättömiä peruukkeja kiinasta, oli alun perin jotain vocaloid-cosplayta varten, (Luka tms?) mutta leikkelin ja muokkasin. Se sama myyjä kyllä saattaa olla vielä huuto.netissä. Ja ylipäänsä kyllä sieltä joku hyvä peruukkikauppias löytyy! Ebaysta saa ehkä vähän halvemmalla.

   Poista

Penni ajatuksistasi.