sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Zombie aura

Halusin tulla postaamaan eilisestä koska oli oikein sievä olo. Mitäpä siitä, vaikka aamupäivästä iskikin identiteettikriisi pastellien edessä, lopulta kaikki meni kohdilleen. Zombieyksisarvisten paluu!

Lähdin käymään vähän kaupungilla, en oikeastaan mistään kovin hyvästä syystä. Paitsi ehkä siitä, että aurinkolasini hajosivat, ja löysinkin melkein heti uudet, hienommat ja halvemmat! Kuvat otettu kotiin tullessa, niin ne uudet lasitkin näkyvät. Käytin myös pitkästä aikaa megakorkoja, ja huomaa kyllä, että on tullut talsittua lättäkengissä viime aikoina, nilkat jostain syystä vähän reistaavat. Anyway, aurinkolasiostosten jälkeen emo soitti, että oli menossa autolla kirpparille, ja pyysi mukaan. En olisikaan jaksanut kävellä noilla töppösillä.

Kuvista myös näkee vähän, missä jamassa kämpän laitto on. Tosin näissä ei näy kuin yksi pahvilaatikko eikä yhtään jätesäkkiä.


zombie1


zombie2


zombie3


zombie4


zombie5


zombie6


zombie7


Voisin tilata ehkä toistekin jotain eeppistä AMI Clubwearilta, mutta oksettaa ne postikulut. Nämä kengät ovat kuitenkin olleet hyvä ostos, vaikken hirveän usein käytäkään.


zombie8


zombie10


zombie11


Meikatessani mietin Dracmakensin juutupevideoita, inspiroiduin siitä, miten hän käyttää luomivärejä. En ole koskaan hirveästi harjoitellut luomivärien kanssa, mutta ihan kiva tästä meikistä mielestäni tuli, ja pysyikin aika hyvin aamuun asti. Tuosta lauseesta voisi joku kuvitella, että biletin aamuun asti. Ehei.


zombie12Peräti kaksi videota, toinen iltapäivällä kuvattu ja toinen melkein 12 tuntia myöhemmin...Nyt kello on sopivasti yksitoista, ja minun unirytmini on sopivasti JÖGHpdföglöslöer BAW joten lähden tästä pyöräilemään. Pitää kai vaihtaa pyjamahousut ensin pois.6 kommenttia:

 1. Paskat niistä hoitajista!! Vittu mitä älykääpiöitä taas päästetty työskentelemään. Ei heillä ole mitään oikeutta puhua tuolla tavalla! Huh, että pistää vihaksi. >:[ Voin kyllä niin samaistua sinun tuntemuksiisi. Itselläni kanssa vastaavasta kokemuksia. Useammin saanut kokea vähättelyä kuin jonkinlaista todellista apua hoitohenkilökunnalta, ja se johtunee siitä, että pyrin pitämään tietynlaista "naamiota" aina ylläni. Tai johtuu mistä johtuu, mutta törkeää kyllä vähätellä tai olla epäuskoinen. Ihan tarpeeksi vaikeaa muutenkin.

  Jälleen kerran olet löytänyt ihania aarteita. ^__^ Olet kävelevä taideteos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo jotenki tottunut että hoitajat, lääkärit ja muut ammattilaiset möläyttelee kaikkea typerää. Pahalta se toki tuntuu, ja jälkeenpäin aika usein itken asiaa, mutta koskaan en saa sanottua niille mitään siinä hetkessä. Jostain syystä sitä kuvittelis, että ammatti-ihmiset olis vuosien varrella jotain oppineet asiakkaistaan, mutta ei kai sitten :/

   Kurjaa, että siekin olet joutunu todistamaan niitten ääliömäisyyttä -___- Taitaa olla sääntö ennemmin ku poikkeus.

   Kiitos <3

   Poista
 2. Kannattaisi ehkä tehdä jotaking tolle rotanpesälle joka roikkuu päässäsi, pilaa asun kuin asun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi harmittaako sulla minun tukka? Voi pientä. Tulisko parempi mieli jos ajaisin kokonaan pois?

   Näytänkö mie siltä että mulla kiinnostaa jonku anonyymin vikisijän mielipide? Mie olen saanu kuulla minun tukasta viimiset kymmenen vuotta ja teen sille yhä edelleen just mitä huvittaa. Tuli varmaan hyvä olo kun sait vähän ilkeillä jollekki netissä.

   Poista

Penni ajatuksistasi.