sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Särki on kala

Fiilistelykuvia?DSCN2290


Tähänastisen elämäni suurin särki. Kyllä se ainakin kisuille maistuu.


DSCN2293

DSCN2296


Riesa on vähän prinsessa ja tykkää enemmän purkkiruuasta, mutta Myrskyn ja Sissin lempiherkkua on tuore kala. Myrsky muuten osaa kalastaa. Se istuu rantakivellä liikkumatta ja nappaa matalasta vedestä pikkuruisen fisun. On ainakin kerran todistettavasti tehnyt niin.


DSCN2315

DSCN2322


Kamerassa on aika monta kuvaa kukkivista syreeneistä. Ovat mielestäni tavallista komeampia olleet tänä kesänä. Harmi kun ei näy syreenikiitäjiä, tykkään kiitäjistä.


DSCN2527


Autossa Kassu pääsee tietysti etupenkille ja minä menen taakse. Se on toki valjaitten avulla turvavöissä. Sitten se nuokkuu kun ei pääse makuulle.


DSCN2085

DSCN2089


Silloin kun olo ei ole paras, päikkärit kisun kanssa auttavat. Tai vaikka kahdetkin saman iltapäivän aikana. Turtles-lakanoissa. En ole ollut taaskaan elämäni kunnossa viime aikoina.

DSCN2129

DSCN2130

DSCN2135


Traktori.


mm1

mm2

mm3

mm4Olen ihan onnessani, kun sain kerrankin näin hyviä ja tarkkoja lähikuvia sudenkorennosta! Tykkään sudenkorennoista paljon, ne ovat niin kauniita ja mielenkiintoisia. Tämä ukonkorento lensi kovin vaivalloisesti jostain syystä.
----------------------------------------------------------
En viitsi kertoa painajaisista ja vainoharhoista ja olemisen sietämättömästä painavuudesta. Ehkä toiste. Kamala kun blogin malli näyttää kapoisalta, sain veljen hienon leveän näytön käyttööni. Veli on kiva. Iskäkin on ollut kiva. Ja äitikin vähän.


Ulkona nousi yhtäkkiä kello kahden sumu, se on hirmuisen sievä.

Puoli kolmelta sumu vain tihenee. On nälkä. Mieleni tekisi vaikka mitä mitä en silti voi syödä.The end is coming.

2 kommenttia:

  1. Eilenyöllä oli kyllä aivan mahtava sumu! Käytiin sillon kuvailemassa ja arktikumin rannalla ku seiso niin ei näkyny joella mitään muuta ku kaiken peittävä sumu 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cool! Sumu on yks minun lemppariasioista maailmassa <3

      Poista

Penni ajatuksistasi.