lauantai 31. lokakuuta 2015

Spoop

Tämän juhlan spookyt asuni tulevat tässä!

Eilen nuortenryhmän Halloween-juhlissa. Siellä sai ilmaista pitsaa, ja olin leiponut sinne edellisenä päivänä jättikasan pumpkin spice kuppikakkuja (en maksanut tarvikkeista itse), ja katsottiin Frankenweenie. Juuri kukaan ei ollut pukeutunut, yhdellä ohjaajista oli noidanhattu, ja yksi tyyppi oli Mad Max, sillä oli cool nahkatakki. Voitin pienen tietovisan, koska tottahan toki tiedän eniten Halloweenista, palkinnoksi sain tietysti karkkia. Sain asustani paljon kehuja, se tuntui mukavalta. Halusin jotain mukavaa ja simppeliä, mutta juhlaan sopivaa.







Heitin meikin ihan lonkalta, mutta siitä tulikin aika kiva. Glitteri on tärkeää.







Tänään sitten miitattiin parin tyypin kanssa röyhelöinnin merkeissä. Käytössä suurempi noidanhattu, se ikivanha, mutta koristelin sen tyllillä ja jättirusetilla, asensin vielä nauhatkin jotka voi solmia niskaan tai leuan alle, ettei tipu. Kävimme kahvilassa, joenrannassa kuvaamassa, ja toisessakin kahvilassa. Hyvä päivä. Herätimme kaupungilla paljon kummastusta ja ihastustakin. Teasea oli sarvekas demoni, toinen tyyppi oli pastelliprinsessa.

Tämä Fanplusfriendin mekko oli silloin aikoinaan (2010?) ihan ihka ensimmäinen lolita-asiani. Ostin sen huuto.netistä muistaakseni viidellätoista eurolla, eikä minulla ollut alushametta tai asusteita tai sieviä kenkiä tai mitään, mutta käytin tätä silti ihan mielissäni. Ah muistoja. Helmasta löytyy vihreänä glitteröivä vanha kynsilakkatahra.


Lempparikuva





Toinen lempparikuva



Kolmas lempparikuva







Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä huuliin tuollaiset pikkuiset kärjet, jotka tekevät hymystä ihan vähän leveämmän ja creepymmän. Glitteri on taas tärkeää.




Vertailun vuoksi asuni vuodelta 2011, sama mekko, sama hattu ja sama kaulakorukin näköjään oho!




Onko edistystä tapahtunut?


Muistakaa polttaa kynttilöitä esi-isille tänä yönä! Kynttilä myös pitää haamut ja demonit poissa kodistasi. En saa polttaa sisällä, mutta laitoin parvekkeelle palamaan.


6 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi musta mekko! Miten osaatkin aina olla niin hienon näkösenä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Harjoituksen tulosta? Kai? :D Ainaki ku vertaa muutaman vuoden takaiseen, tulee ihan melkein ylpeäkin olo.

      Poista
  2. Ihania halloween-asuja! Noita-asu on todella kaunis, viimeistä piirtoa myöten täydellinen :) tosi söpö kurpitsa....ämpäri..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus kovasti! *3* MAH BUCKET mitähän nuo ämpärit joihin kerjätään karkkeja tai kepposia on nimeltään oikeasti hmm...

      Poista
  3. (aivan huikea edistys! upeaa)

    niin sööttejä asuja ♥ glitteri on tärkeää. ja huulikärki on upea

    näin muuten joskus unta, että olin luonasi yötä. pelasimme vanhaa mario peliä ja jotain turtles tasohyppelyä vanhalla pleikkarilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitos! ^^ Nyt ku asiaa miettii niin hemmetti, en kai enää olekaan ihan yhtä avuton ku silloin aluksi opetellessani pukeutumaan sievästi! Järkytys!

      Oi ku soma uni! Mie näen tosi usein unia randomeista nettityypeistä, just sellasia joissa olen jonkun luona kylässä tai jotain. Helpottavaa kuulla etten olekaan ainoa <3 (Oispa mulla pleikkari kakkonen)

      Poista

Penni ajatuksistasi.